De advocaten van Coda Advocaten zijn gevestigd in Amersfoort en werken ook voor cliënten uit Bunschoten/Spakenburg. Zij zijn gespecialiseerd op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en insolventierecht.

Handel en dienstverlening

Handel en dienstverlening

De ondernemersgeest van de inwoners in Bunschoten en Spakenburg is wijd bekend. Van de bijna 3.000 ondernemingen is bijna tweederde actief als dienstverlener of in de handel (bron: CBS). Die ondernemingen hebben allemaal van tijd tot tijd behoefte aan juridisch advies of bijstand.

De advocaten van Coda kunnen daarmee uit de voeten. Zij treden veelvuldig op voor handelsondernemingen en dienstverleners. Zij spreken de taal van de ondernemer en weten hoe de hazen lopen. Coda Advocaten geeft richting in tijden van onzekerheid en biedt rechtsbijstand wanneer je als ondernemer daar behoefte aan hebt.

Voor een algemene juridische vraag, een handelsgeschil of vraag op het gebied van intellectueel eigendomsrecht bent u bij hen aan het juiste adres.

Bunschoten

Bunschoten

Bunschoten is een kerkgemeente van Amersfoort en staat bekend als vissersdorp: Vroeger aan de Zuiderzee, in onze tijd aan het Eemmeer. De pittoreske haven met haar typische botters, de viskramen en de christelijke achtergrond maken Bunschoten/Spakenburg tot een authentieke plaats. Berucht is de Spakenburgse derby tussen IJsselmeervogels en SV Spakenburg.

Bunschoten kent ongeveer 22.000 inwoners en 3.000 bedrijven. De oppervlakte is ongeveer 36 vierkante kilometer, wat de gemeente ongeveer even groot maakt als de gemeente Woudenberg.

Contact

Bel of e-mail voor vragen op het gebied van intellectueel eigendomsrecht met specialist mr. Maarten Russchen:

en neem contact op met expert mr. Raimond Dufour voor advies op het gebied van ondernemingsrecht, financiering, zekerheden en faillissement: