Een ondernemer uit Utrechtse Heuvelrug die op zoek is naar een advocaat ondernemingsrecht komt al gauw uit bij een advocatenkantoor in een grotere stad. De advocaten van Coda Advocaten staan ondernemers uit de hele regio bij in hun alledaagse en minder alledaagse juridische aangelegenheden.

Handel en dienstverlening

Handel en dienstverlening

De gemeente Utrechtse Heuvelrug telt ongeveer 8.000 ondernemingen (bron: CBS). Van die ondernemingen is ruim de helft actief in de zakelijke dienstverlening of handel. En dat is waar de kracht van Coda Advocaten ligt: zij treden op voor ondernemers in allerhande ondernemingsrechtelijke zaken, zoals handelsgeschillen, onderwerpen met betrekking tot intellectuele eigendomsrechten (zoals bijvoorbeeld het auteursrecht, het merkrecht, of het portretrecht), en het insolventierecht (ook wel faillissementsrecht genoemd).

Coda Advocaten spreekt de taal van de ondernemer en weet hoe de hazen lopen. Coda Advocaten biedt rechtsbijstand wanneer je als ondernemer daar behoefte aan hebt en geeft richting in tijden van onzekerheid.

Neem contact op met Coda Advocaten voor een algemene juridische vraag, een handelsgeschil of vraag op het gebied van intellectueel eigendomsrecht.

Utrechtse Heuvelrug

Utrechtse Heuvelrug

De gemeente Utrechtse Heuvelrug omvat onder meer de plaatsen Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Maarn, Maarsbergen, Leersum en Amerongen. In totaal wonen er ongeveer 50.000 mensen. De oppervlakte beslaat ongeveer 134 vierkante kilometer, en dat is ongeveer 1,33 keer de oppervlakte van de gemeente Utrecht.

De bosrijke omgeving biedt bovendien veel gelegenheid voor recreatie, maar ook landbouw is goed vertegenwoordigd. Bezienswaardigheden zijn de vele buitenplaatsen die gezamenlijk ook wel bekend staan als de Stichtse Lustwarande.

Contact

Bel of e-mail voor vragen op het gebied van intellectueel eigendomsrecht met specialist mr. Maarten Russchen:

en neem contact op met expert mr. Raimond Dufour voor advies op het gebied van ondernemingsrecht, financiering, zekerheden en faillissement: