Coda Advocaten: Amersfoort

De advocaten van Coda Advocaten zijn al jaren werkzaam in Amersfoort op het gebied van ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht. Zij hebben daardoor een breed netwerk in de Keistad. Dat maakt het vaak makkelijk om tot zaken te komen en er is eerder vertrouwen tussen de onderhandelingspartners.

Investeren en innoveren

Investeren en innoveren

Investeren en innoveren, dat kenmerkt Amersfoort. De advocaten van Coda weten wat dat is.

Investeren hangt samen met tal van juridische onderwerpen, bijvoorbeeld het lenen van geld, het vestigen van zekerheden (pandrechten, hypotheek), het opstellen van samenwerkingscontracten, het begeleiden van overnames, maar ook, als het niet gaat volgens verwachting, het incasseren van geldvorderingen of het als deskundig adviseur begeleiden van een faillissement. Voor veel zaken is het advies van een advocaat vaak zeer welkom en Coda Advocaten biedt die adviezen zeer regelmatig.

Innoveren betekent het uitvoeren van goede ideeën. Die uitvoering moet beschermd worden en daarvoor dient het intellectueel eigendomsrecht. Coda Advocaten weet de weg naar het vestigen van een merkenrecht, een handelsnaam, een beeldmerk en allerhande IE-rechten. Daarom werkt Coda Advocaten veel voor de creatieve sector (platenmaatschappijen, muziekproducenten, kunstenaars) en ICT-bedrijven.

Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort ligt op de grens van de randstad in de provincie Utrecht. Amersfoort is wat betreft inwoners ongeveer half zo groot als Utrecht, maar het heeft veel meer te bieden. Wist u dat Amersfoort een uitstekend ondernemersklimaat heeft? Niet alleen omdat Amersfoort zo’n mooie binnenstad heeft, maar ook omdat het centraal gelegen is in het land. Amersfoort als onderdeel van Earth Valley huisvest veel innovatieve bedrijven en ook bedrijven in de financiële sector. En laat dat nu net de doelgroep zijn van Coda Advocaten!

De stad Amersfoort bestaat inmiddels bijna 765 jaar. Bekende inwoners waren Johan van Oldenbarnevelt en Piet Mondriaan. Het vestigingsklimaat is uitstekend, het aantal ondernemingsvestigingen neemt al jaren toe, er zijn ongeveer 19.000 bedrijven in Amersfoort (bron: Amersfoort in cijfers).

Contact

Bel of e-mail voor vragen op het gebied van intellectueel eigendomsrecht met specialist mr. Maarten Russchen:

en neem contact op met expert mr. Raimond Dufour voor advies op het gebied van ondernemingsrecht, financiering, zekerheden en faillissement: