Coda Advocaten: Amersfoort

Bij Coda Advocaten, gevestigd in het hart van Amersfoort, combineren we jarenlange ervaring in ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht met een uitgebreid lokaal netwerk. Onze expertise faciliteert snelle en betrouwbare zakelijke transacties, versterkt door onderling vertrouwen tussen onderhandelingspartners.

Investeren en innoveren

Investeren en innoveren: onze expertise

Amersfoort, bekend om zijn dynamische investerings- en innovatieklimaat, is de thuisbasis van Coda Advocaten. Wij adviseren op het gebied van juridische vraagstukken rond investeringen, zoals leningen, zekerheden, samenwerkingscontracten, bedrijfsovernames, incassering van vorderingen en faillissementsbegeleiding.

Bescherming van Innovatie: Intellectueel Eigendomsrecht

Innovatie verdient bescherming. Wij specialiseren ons in het vestigen van IE-rechten zoals merkenrecht, handelsnamen en beeldmerken. Onze expertise is vooral waardevol voor de creatieve sector en ICT-bedrijven in Amersfoort en omstreken.

Amersfoort

Amersfoort

Met een rijke geschiedenis en een uitstekend vestigingsklimaat, biedt Amersfoort – gelegen in het hart van Nederland – unieke kansen voor ondernemers. Als een integraal onderdeel van Earth Valley, trekt Amersfoort innovatieve en financiĆ«le bedrijven aan, die de kern vormen van onze cliĆ«ntenkring.

De stad Amersfoort bestaat inmiddels bijna 765 jaar. Bekende inwoners waren Johan van Oldenbarnevelt en Piet Mondriaan. Het vestigingsklimaat is uitstekend, het aantal ondernemingsvestigingen neemt al jaren toe, er zijn ongeveer 19.000 bedrijven in Amersfoort (bron: Amersfoort in cijfers).

Contact

Neem Contact Op met Onze Specialisten

Voor vragen over intellectueel eigendomsrecht, neem contact op met onze specialist mr. Maarten Russchen: . Voor advies in ondernemingsrecht, financiering, zekerheden en faillissement staat expert mr. Raimond Dufour voor u klaar: