De advocaten van Coda Advocaten zijn gevestigd in Amersfoort maar voor een belangrijk deel werkzaam in Soest. Zij zijn gespecialiseerd op de rechtsgebieden ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht. Soest en Amersfoort zijn zodanig samengesmolten dat je ze eigenlijk niet meer als twee verschillende steden kunt beschouwen.

Zakelijke dienstverlening en

Bijna de helft van de bedrijven in Soest zijn zakelijke of technische dienstverlener. Daar werken de advocaten van Coda Advocaten graag voor, omdat dat goed aansluit op hun expertise: het beschermen van de belangen van hun zakelijke cliƫnten.

Bedrijven hebben met regelmaat te maken met juridische vraagstukken zoals een niet-betalende klant, een handelsgeschil of een inbreuk op een intellectueel eigendomsrecht zoals een merkrecht of beeldmerk. Voor dat soort vragen heb je als ondernemer behoefte aan een laagdrempelige adviseur die begrijpt wat jou bezig houdt. Vertrouw in dit soort zaken op Coda Advocaten.

Soest

Soest

De gemeente Soest is bekend van paleis Soestdijk en Vliegbasis Soesterberg, waar tegenwoordig het Nationaal Militair Museum gevestigd is. Vanwege de centrale ligging is de gemeente Soest goed te bereiken.

In Soest wonen bijna 50.000 mensen en telt ongeveer 7.000 bedrijven (bron: cbs). Voor ondernemers is Soest dan ook een aantrekkelijke stad om te wonen en te werken.

Contact

Bel of e-mail voor vragen op het gebied van intellectueel eigendomsrecht met specialist mr. Maarten Russchen:

en neem contact op met expert mr. Raimond Dufour voor advies op het gebied van ondernemingsrecht, financiering, zekerheden en faillissement: